2014. október 22., szerda

Pozsonyi Szeminárium

Kedves Felhasználó!

Egy teljes napot tömörítettünk egy kétperces videóba. Hogy hogyan lehetséges ez? Nézze meg most Ön is! A Fireflies első vállalati konferenciájának összefoglaló filmje ugyanis készen áll arra, hogy betekintést adjon a pozsonyi rendezvénybe és a mögöttünk álló hónapok eredményeibe.

A Közép-európai Konferencián minden kiderült. Illetve majdnem minden. Pásku István turisztikai igazgató lerántotta a leplet az oldalon történt változásokról és bejelentette, hogy a Fireflies.com-ról lekerült a beta felirat, így az oldal immár teljes értékűen használható. Varga István hálózati igazgató prezentációjából pedig kiderült, hogy az év végéig további, az Ön céljait és kényelmét szolgáló,nagyszabású fejlesztések következnek. Emellett számos inspiráló prezentációt és hasznos tippet hallhattunk a cég disztribútoraitól, Ignáth András pedig oroszlánként lelkesítette a résztvevőket. Ezt ugye Ön is látni szeretné?

A rendezvény rövid összefoglalójáért kattintson ide!

Ennyi nem elég? Nézze meg a konferenciáról készült galériánkat itt!

Még többet szeretne tudni az Önt is érintő változásokról és a legújabb irányvonalakról? Akkor jöjjön velünk Moszkvába, a Fireflies következő vállalati konferenciájára október 25-én! A moszkvai Kelet-európai Konferencia részleteiről hamarosan hírlevélben tájékoztatjuk.

Üdvözlettel,
Fireflies

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése