2014. október 29., szerda

Ezentúl minden egyszerű és gyors.

Kedves Felhasználók!

Egyszerűbbé tettük az Ön életét a Fireflies.com-on! Olvasson tovább és meg tudhatja, milyen fejlesztéseket végeztünk ennek érdekében.

Ezentúl mindent egyszerűen és gyorsan fizethet!

Vásárlásait a Fireflies oldalán az eddiginél is egyszerűbben rendezheti. A repülőjegy-, illetve transzferfoglalásoknál alkalmazott PayU fizetési felület az elmúlt hónapok során nagy tetszést keltett felhasználóink körében. Ezért a továbbiakban minden vásárlását a PayU kényelmes, gyors és biztonságos rendszerének segítségével rendezheti. Ezentúl Önt az alábbi felület fogadja a hotelfoglalások és a Fireflies termékek vásárlása esetén is:

A képek megtekintéséhez kérjük, engedélyezze a hiányzó tartalmak megjelenítését a levelezőrendszerében!

A PayU Group 13 éves tapasztalattal többek között a következő vállalatok partnere: GROUPON, Skoda Auto, ACCOR Hotels, TUI, ORANGE. A PayU és a Fireflies közötti együttműködés további előnyöket is rejt, amelyekről hamarosan fellebbentjük a fátylat.

Viszlát, validáció!

A legjobb hír a végére jutott! A Fireflies.com oldalán már nincs szükség semmilyen validálásra.Sem profilját, sem a tranzakcióhoz használt bankkártyát nem kell igazolnia. Fejlesztéseink során ezeket a folyamatokat másféle biztonsági megoldásokkal váltottuk ki. Természetesen a függőben lévő validációs kérelmeket még feldolgozzuk és az eredményről értesítjük a felhasználókat, de új validációk már nem indulnak.

Amennyiben további kérdése van az itt leírt változtatásokkal kapcsolatban, keresse kollégáinkat az Ügyfélszolgálat menüpontban látható elérhetőségek bármelyikén!

Kellemes böngészést és jó utat kívánunk!

Üdvözlettel,Fireflies

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése