2014. október 7., kedd

Invitáljuk Önt a Szemináriumra!

Fireflies legújabb hivatalos videóját szeretnénk bemutatni Önnek, amelyből az is kiderül, legközelebb hol találkozhat személyesen a cég képviselőivel és disztribútoraival.

Elkészült, és most Ön is megtekintheti!

Hogyan indult el a Fireflies a világméretűvé válás útján? Milyen érzés ennek a folyamatnak a részese lenni? Honnan tudjuk, hogy jó úton járunk? Most saját szemével is láthatja a válaszokat minden kérdésére. Elkészült ugyanis aFireflies születésnapjának momentumaiból összeállított videónk, amelyben a közös folytatásra invitáljuk Önt!

Repüljön vissza velünk Antalyába 1 perc erejéig és tudja meg, miért érdemes lefoglalnia helyét a Fireflies márka nevével fémjelzett októberi konferenciák egyikére!

A videó megtekintéséhez kattintson az alábbi képre! 



A fenti filmet bátran megmutathatja ismerőseinek is, népszerűsítheti azt a közös cél érdekében, hogy októberben még több disztribútorunkkal találkozhassunk Pozsonyban, illetve Moszkvában. Most együtt építhetjük a Fireflies világméretű utazóközösségét. Ne feledje, Ön is részt vehet benne!

Mire számíthat rendezvényeinken?

Többet szeretne tudni a Fireflies első konferenciáiról? Októberi találkozóinkról az alábbi linkeken tájékozódhat:

Közép-európai Konferencia, Pozsony

Kelet-európai Konferencia, Moszkva

A konferenciákra belépőjegyet Alapítói Arany és Platina szintű vezetőinktől vásárolhat. Foglalja le helyét minél hamarabb!

Találkozzunk októberben a Fireflies vállalati rendezvényein!

Üdvözlettel,
Fireflies

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése