2014. október 17., péntek

Pozsony programterv

Kedves Felhasználók!

Örömmel jelentjük, hogy megszületett a Fireflies első konferenciájának programterve és előadóinak listája! Levelünkből most megtudhatja, mi vár Önre az október 18-i Közép-európai Konferencián Pozsonyban.

Mire számíthat a konferencián?

Az október 18-án megrendezésre kerülő konferencia házigazdái Juraj Polák és Judr.Tatiana Pribylincová, Arany hálózati vezetők lesznek. Ők fogják Önt végigkalauzolni a rendezvény legnagyszerűbb pillanatain. Az izgalmas prezentációkat, a biztos üzleti ötleteket és a leghitelesebb belső információkat az előadók névsora garantálja. A szlovákiai rendezvény előadóinak listáját a konferencia weboldalán találja.

A rendezvény napján a regisztrációt követően több blokkban hallgathatja meg az előadásokat, valamint egyéb produkciók is várnak Önre. A pozsonyi találkozó menetrendjéről a Fireflies Közép-európai Konferenciájának oldalán tudhat meg többet.

Mitől lesz még jobb a hangulat?

A tudás fontos. A pozsonyi konferencia azonban nem csupán az előadásokról és az új ismeretekről szól. A fantasztikus hangulatot már a rendezvény kezdetekor megalapozza egy izgalmas meglepetésprodukció.

A prezentációk szünetében gálaebédre hívunk meg minden Alapítói Arany valamint Platina vezetőt és párjukat. Ön még nem érte el az Alapítói Arany szintet? A rendezvényig még van ideje minősülni, hogy Ön is csatlakozhasson a gálaebéd vendégeinek, a Fireflies legsikeresebb vezetőinek táborához!

A konferencia levezetéseként este 10 órától egy hatalmas záróbuli várja a résztvevőket, ahová a belépés minden vendég számára díjtalan, az italfogyasztás önköltséges.

A pozsonyi konferencián osztozhat a sikerekben. Színpadi elismerésben részesülnek ugyanis azok a disztribútoraink, akik október 15. 23:59-ig magasabb szintre lépnek. Emellett a Fireflies indulása előtt minősült disztribútorok is átvehetik vezetői szintjüknek megfelelő Fireflies kitűzőjüket a rendezvényen. Vegye ki a részét kollégáinak sikeréből, ünnepeljen együtt szponzorával és nyerjen inspirációt Ön is!

Nélkülözhetetlen tudnivalók

Figyelem! A konferencia regisztrációval indul, 8.00 és 9.30 között, ezért kérjük, kezdés előtt időben jelenjen meg a helyszínen, valamint a belépéshez mindenképpen hozza magával konferenciajegyét! Belépéskor a jegyén szereplő sorszám és a jegyhez tartozó név alapján ellenőrizzük, hogy Ön jogosult-e részt venni a rendezvényen. Öltözetet tekintve a rendezvényen az üzleti megjelenés (business casual) elvárt. Az autóval érkezőknek lehetőségük nyílik parkolásra a helyszínen, ennek ára 5 EUR egy napra. A vendégek teljes komfortérzetéről pedig a büfében sorakozó finomabbnál finomabb falatok gondoskodnak majd.

További információért kattintson az alábbi linkre

Közép-európai Konferencia, Pozsony, 2014. október 18.

Következő hírlevelünkől megismerheti az október 25-i moszkvai konferencia részleteit is. Amennyiben még nincs jegye a pozsonyi vagy a moszkvai Firefliesrendezvényre, Platina, valamint Alapítói Arany hálózati vezetőinknél megvásárolhatja. Hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel,
Fireflies

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése