2015. január 28., szerda

Webkonferencia!!!


Szeretettel meghívlak egy rövid, de lényegre törő Fireflies üzleti prezentációra!
Ezen az előadáson tanúja lehetsz, egy olyan robbanás előtt álló üzleti vállalkozásnak, amely a turisztika területére épül.
Csatlakozz most, és válj részesévé Te is ennek a nagyszerű közösségnek, amely emberek sokaságának tette már lehetővé a boldogabb, és szabadabb életet. 

Az előadás kezdete: 2014.01.28 19:00

Az alábbi linken tudsz belépni a terembe:


Előadó: Ignáth András - Platina Vezető

38 éves üzletember, 19 év értékesítési tapasztalattal! Ha a múltjáról kérdeznénk, megtudnánk, hogy a fához is ért, a fa megmunkálását végezte alkalmazottként, majd vállalkozóként egyaránt! Viszont ő az a személy, akivel beszélve az embernek eszébe se jut a múlt, csak a jövő! A megfelelő időben tudott választani, megszállottan fókuszálni és egy olyan iparágban, mint a turizmus, amit akkor ugyan úgy, mint ő sokan néztek, meglátta a lehetőségeket a dolgokban és reagált! Nem úgy nézi a dolgokat, ahogy jelenleg vannak, hanem ettől sokkal tovább lát! Egy makkra ránézve nem mókuseledelt lát, hanem látja a fából felépülő épületeket! Magánéletét tekintve, egy gyönyörű 11 éves kislány édesapja! Mottója: Csak a pénz nem tart össze közösségeket hosszútávon! Teremts, hozz értékeket a társadalomnak!

Kérlek a teljes neved és városodat add meg a belépésnél! 
A konferencia terem jelenleg csak asztali számítógépről, és laptopról elérhető!
3G internet kapcsolat esetén több másodperces csúszásra is számíthatsz, ezért kérlek ha teheted, vezetékes internetet, vagy Wifit használj!

Megjelenésedre számítok!

Üdvözlettel:
Sági Zsolt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése