2015. január 26., hétfő

Siker-nap!

Siker-nap!

2015. február 22. nem akármilyen nap lesz!
Budapesten, a Papp László Sportarénában ezen a napon kerül megrendezésre a SIKER- NAP. A rendezvény fő célja, hogy mindenki számára elérhetővé váljanak a siker alapelvei, ezzel segítve a teljes élet megvalósítását. Maga a rendezvény is nagyon jónak és hasznosnak ígérkezik, hiszen számos "siker-ember" beszámolóját hallgathatjuk majd meg: orvosok, sportolók, üzletemberek, de az előadók listáján a legnagyobb név Arnold Schwarzenegger lesz!
Azonban a HDS csapatának és követőinek legnagyobb büszkesége mégis az, hogy az oktatási szakértőnk, Nagy Béla, és a Fireflies egyik vezető disztribútora, Ignáth András is meghívást kapott, hogy előadást tartson a rendezvényen. Már csak miattuk is megéri a részvétel!
A HDS tagjainak külön szektor lesz fenntartva, a jegy ára pedig 15.000 HUF helyett csak 10.000 HUF!
Legyünk minél többen, mutassuk meg a Fireflies és a HDS erejét, képviseljük a céget nagyságához méltóan. Legyünk ott a történelmi pillanatnál, amikor a HDS csapat két tagja és a világ egyik legsikeresebb embere ugyanazon az eseményen tartanak előadást!
Jegyekért a halleydiamondsystem.com főoldalán tudsz jelentkezni egy egyszerű feliratkozással, (regisztráció/bejelentkezés után) amely még nem kötelez vásárlásra, csak egy egyszerű igényfelmérés.
További teendőd ezután nincs, kollégáink a megadott elérhetőségek egyikén felveszik Veled a kapcsolatot.
Részvételi szándékod, feliratkozással kérjük legkésőbb Január 30-ig jelezd!
Üdvözlettel: a HDS Team


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése