2014. szeptember 25., csütörtök

Luxus hotelek a víz alatt.

Luxus hotelek a víz alatt.

Öt csillag, egy víz alatti kápolna, fantasztikus ötletekkel és megoldásokkal – így jellemezhető a Fidzsi-szigeteknél található Poseidon Underwater Resort, mely a világ első víz alatti szállodakomplexuma lesz. Már ha egyszer elkészül. 13 éve épül ugyanis ez a formabontó üdülőparadicsom, eredetileg 2008-ban debütált volna, és azóta késik a megnyitó, melynek időpontját még mindig nem közölték.
A szálloda tizenkét méterrel a víz alatt helyezkedik el egy lagúnában, 25 lakosztály, étterem, edzőterem és egy víz alatti kápolna is helyet kap benne, utóbbi a különleges esküvői élményre vágyók álmainak netovábbja lehet. Világszerte az érdeklődők eddig 150 ezren iratkoztak fel a hotel hírlevelére, melyben majd a nyitásról értesítik őket.
A különleges szállodát egy lifttel lehet megközelíteni a Fidzsi-szigetekhez tartozó privát szigetről, a szobákhoz feledhetetlen tenger alatti panoráma és saját jakuzzi tartozik majd. De lesz szobából irányítható világítás és haletető is, így garantálva az egyedülálló látványt.
A szállodakomplexumnak lesznek szárazföldi egységei is: a már említett szigeten kap helyet a recepció, egy étterem, egy úszómedence, egy luxus spa és hidroterápiás centrum, egy ajándékbolt, teniszpályák, golfpálya, kikötő és egy búvárbázis is. Az üdülőközpont saját repülővel is rendelkezik majd, ami a Nadi Nemzetközi Repülőtérről szállítja majd a vendégeket a szigetre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése