2014. szeptember 14., vasárnap

Konferenciák korszaka.


Kedves Bloggerek!

Októberben elindul a Fireflies konferenciák korszaka.Üzleti sikereihez nélkülözhetetlen szakmai információkhoz szeretne jutni? A márka legelső rendezvényeinek keretén belül megkaphatja. Már csak annyit kell eldöntenie, hogy hol találkozzunk. A Fireflies konferenciavendégei ugyanis két város, két helyszín közül választhatják ki a nekik megfelelőt. Pozsony vagy Moszkva? Önt hol köszönthetjük?

Az első Fireflies vállalti konferencia megrendezésére 2014. október 18-án kerül sor Szlovákia fővárosában, Pozsonyban, a Duna partjának fantasztikus konferencia-helyszínén, az Incheba Expo Bratislavában. Szeretné tudni, hogyan lehet részese ennek a történelmi pillanatnak? Tájékozódjon a pozsonyi Fireflies konferenciáról bővebben az alábbi oldalon!

Ezt követően, 2014. október 25-én Moszkvában, a Radisson Royal Hotelben várjuk vendégeinket, hogy a Kelet-európai Konferencia keretében támogathassuk a térség disztribútorait hasznos ismeretekkel. Kíváncsi rá, kikkel találkozhat Moszkvában? Az oroszországi rendezvény részleteiről ezen a linken talál további információt.

Válassza ki az Ön számára leginkább megfelelő helyszínt, illetve időpontot, és írja be naptárába élete első Fireflies konferenciáját! A rendezvényekre belépőjegyek már elérhetőek az Alapítói Arany és Platina hálózati vezetőknél.

Előadóink készen állnak arra, hogy Önt is egy lépéssel közelebb vigyék álmaihoz. Találkozzunk októberben Pozsonyban, illetve Moszkvában!

Üdvözlettel,
Fireflies

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése