2015. március 18., szerda

Webkonferencia!

Szeretettel meghívlak egy rövid, de lényegre törő Fireflies üzleti prezentációra.
Ezen az előadáson tanúja lehetsz, egy olyan robbanás előtt álló üzleti vállalkozásnak, amely a turisztika területére épül.
Csatlakozz most, és válj részesévé Te is ennek a nagyszerű közösségnek, amely emberek sokaságának tette már lehetővé a boldogabb, és szabadabb életet. 

Az előadás kezdete: 2014.03.18 19:00 (a szobát 18:30-kor nyitjuk meg)

Az alábbi linken tudsz regisztrálni a terembe: Katt ide


Előadó: Bartuska József - Platina Vezető

Az első azaz: Bartuska József 2011-ben a cég indulásakor, elsőként ismerte fel ebben az üzleti vállalkozásban rejlő hatalmas lehetőséget. Belevágott, és nem bánta meg ezt a döntést. Közel 3 év alatt egy olyan közösség első embere lett, amely 78 országban van jelen, és több tízezer embernek ad mindennapi munkát, és megélhetést az átlag feletti színvonalon. De ennél sokkal többet szeretne! Megmutatni, bizonyítani, hogy mindenki képes ezt véghez vinni, csak akarat és kitartás kell hozzá! Mottója: Legyen jó vagy akár rossz idő, legyen rengeteg befektetett munkaóra, legyen fáradság és veríték: MEGÉRI!

Kérlek a teljes neved és országod add meg a belépésnél! 
A konferencia terem asztali számítógépről,laptopról és mobil eszközökön elérhető!
3G internet kapcsolat esetén több másodperces csúszásra is számíthatsz, ezért kérlek ha teheted, vezetékes internetet, vagy Wifit használj!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése