2014. december 2., kedd

Jó hírek utazóinknak és disztribútorainknak

FOGADJUNK, HOGY EZEK AZ ÚJDONSÁGOK ÖNT IS ÉRDEKLIK

Fireflies-zal ezentúl minden eddiginél olcsóbban utazhat. Disztribútoraink pedig biztos segítséget kapnak a következő karrierszint gyorsabb eléréséhez. Most következnek 2014 végének legjobb hírei, újdonságok, amelyekkel Ön is közelebb kerülhet álmaihoz!

Ossza meg kedvezményét másokkal!

Előfordult már Önnel, hogy családtagjai vagy barátai a Fireflies-zal szerettek volna utazni, de mivel Ön nem tudott velük tartani, nekik sem foglalhatott szállást? Ez mostantól a múlté. A Life csomaggal rendelkezők továbbra is 10 fő részére foglalhatnak, ezentúl azonban a csomag tulajdonosának nem szükséges az utazók között szerepelnie. Ennek megfelelően a Life csomag megvásárlása után síút-, szállás-, repülő- és transzferfoglalás során már az első utas adatait is szabadon adhatja meg. Ön mire tudná felhasználni ezt a lehetőséget? A Life csomag 99 éven keresztül biztosítja az eddig még nem tapasztalt előnyöket.

Miért éri meg a Life csomagot választani? A számok is magukért beszélnek. A csomagban lévő vouchereket 2513 (7 x 359 USD) helyett 1988 (7 x 284 USD) dollárért kapja meg. Így a csomag megvásárlásával összesen 525 dollárt takarít meg a voucherein, emellett pedig évente 277 dollárral fizet kevesebbet a portálhasználatért. Az egész életére szóló (99 év) kedvezményekhez mindössze 7 év portálhasználat kedvezményes áron történő megvásárlása szükséges. A Life csomagjához csupán 3 663 dollárért juthat hozzá.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése