2014. november 11., kedd

Irány Dubai - Atlantis The Palm Resort & Aquapark


Atlantis The Palm Resort & Aquapark 5*

A 2008-ban megnyílt luxusszálloda egy igazi építészeti csoda, mely Dubai virágzásának mérföldköve és egyben egy új izgalmas dimenziója. A keleties és arabesque stílusban épített szálloda egy 42 hektáros víziparkkal és egy 11 hektáros delfin öböllel rendelkezik. A szálloda közvetlenül a homokos tengerparton fekszik. Szobáiból csodálatos kilátás nyílik az öbölre. Az "elveszett terem" Atlantisz mítikus világát varázsolja elénk. Dubai egyik legcsodálatosabb szállodáját a misztikus város, Atlantis után nevezték el. Ez a mesés szálloda  a Palm Jumeirah-n, az elképesztően látványos, pálma alakú, ember alkotta sziget központjában fekszik. A híres Mall of Emirates mindössze kb. 15 percre, Dubai nemzetközi repülőtere kb. 35 km-re, míg a városközpont kb. 30 km-re található.


Szálloda: pazar kilátással és szórakozási lehetőségekkel várja az ide utazókat. Találkozhatunk a szálloda legkedvesebb lakóival a Delfin-öbölben, igazi kalandokban lehet részünk a fantasztikus aquaparkban vagy felfedezhetjük a rég elveszett várost, Atlantist egy tematikus séta alkalmával. Továbbá élvezhetjük a szálloda 17 étterme által kínált kulináris élvezeteket, amelyek a világ összes konyhájából kínálnak némi ízelítőt.



Deluxe szobák: kb. 47 mn az első 6 emelet valamelyikén tengerészeti stílusban berendezve. Minden szoba rendelkezik saját erkéllyel, amelyről csodálatos kilátás nyílik a Pálma-szigetre vagy az Arab-öbölre. A szobák berendezése megfelel a legmagasabb elvárásoknak is. Légkondicionálóval, flat televízióval, minibárral, széffel, tea- és kávéfőzési lehetőséggel vannak felszerelve. Internet, térítés ellenében. Szolgáltatások: Kerthelyiség, Autóbérlés, Bankkártyás fizetési lehetőség, Csomag- és értékmegőrző, Parkoló, Mosoda, Pénzváltó, Széf, Szobaszervíz, Légkondícionált épület, Gyermekfelügyelet, Internet, Wellness/spa center, Internet szoba (némely szolgáltatás külön térítés ellenében vehető igénybe)


Aquapark:a maga nemében külön csodának számít ez a 160 ezer négyzetméteres aquapark, mely nagy része föld és vízalatti üvegfalú alagutak labirintusából áll. További nevezetessége a központjában található, 30 méter magas ziqqurat, melyet a babilóni Szemirámisz függőkerjei (az ókori világ Hét Csodáinak egyike) alapján építettek. Az épületet egy 2.3 kilométer hosszúságú vízicsúszda rendszer veszi körbe, mely oázisszerűen kialakított parkon vezet át. 







Ellátás: félpanzió, reggeli és ebéd vagy vacsora büfé svédasztalos rendszerben: a Kaleidoscope, Rostang, Ronda Locatelli vagy Saffron (csak vacsoránál) éttermekben. Michelin csillagos sztár séf főz Önnek a francia étteremben vagy látogasson el susit enni a világhíres Nobu étterembe, vagy válasszon a többi szállodában található bár, lokál és étterem hallatlanul nagy válsztékából. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése