2014. július 28., hétfő

Kedves Blogger!

Ez egy erős kezdés volt.

A Five Star Szeminárium történelmet írt és több ezer utazó életét tette könnyebbé néhány pillanat alatt. A törökországi rendezvényen került ugyanis bejelentésre a Fireflies, a Swiss Halley AG új márkája. A swisshalley.com szolgáltatásait kibővítve és újraálmodva ezentúl a fireflies.com oldalon találhatja meg. A Fireflies weboldalára a swisshalley.com-on használt e-mail címével vagy felhasználónevével és jelszavával tud belépni.

A Five Star Szemináriumon A-tól Z-ig bemutattuk a Fireflies-ban rejlő lehetőségeket, amelyeket nemsokára Ön is megtapasztalhat. De ne rohanjunk ennyire előre! A nulladik nap fontosságát ugyanis nem lehet véka alá rejteni.

Exkluzív bemelegítés

A nulladik napon egy exkluzív képzés várta a résztvevőket a WOW Kremlin Palace hotelben. A tréninget Willi Morant, a hálózati marketing jól ismert szaktekintélye vezette. Az inspiráló előadás után pedig fergeteges parti várt ránk. A legizgalmasabb részleteket Ön is megtekintheti az alábbi videóban.



Hogy tetszett? Hamarosan jön a folytatás, amelyből átélheti a nagy bejelentést és megtudhatja, mit mutatott be a közönségnek Pásku István turisztikai igazgató a világon először!

Hangolódjon a Fireflies életérzésre a videóval!

Számítunk az Ön véleményére.

A megújulás alatt végbement óriási fejlesztések miatt a fireflies.com-on itt-ott apróbb pontatlanságokra találhatunk, amelyek megoldásához az Ön javaslatait is szeretettel várjuk. Próbálja ki a Fireflies weboldalát és ossza meg velünk tapasztalatait! Továbbra is az ideas@fireflies.com e-mail címen fogadjuk visszajelzését, ötletét az új márkával, illetve a weboldallal kapcsolatban.

Ismerje meg még jobban weboldalunkat, hogy az gondoskodó útitársa lehessen a jövőben!

Üdvözlettel,Fireflies

TRAVEL ENLIGHTENED

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése